Liefheb mij


 

Bekijk de trailer:


 

Mauro is waar gekke gedachten komen broeden. Hij is dat al zo gewend van toen hij nog klein was, maar daardoor heeft Mauro zijn plaats in de wereld nog niet gevonden. Hij vlucht naar de kust om het allemaal even achter zich te laten: zijn man, zijn geluksneuroses en een onbetaalde gasfactuur. Zit zijn beste vriend Brecht toch wel op de trein, zeker! Correctie: ex-beste vriend. Brecht de Ontoffe! Brecht, zijn boezemvriend die hij sinds hun ruzie tien jaar geleden niet meer heeft ontmoet. Strafste van al: ook Brecht heeft een vluchtkoffer gepakt. Wat zou jij doen wanneer het universum de middelvinger naar jouw uitsteekt? Je verstoppen achter de conducteur? Doen alsof je de verloren tweelingbroer van jezelf bent? Of wil je, zoals Mauro, samen met Brecht ontdekken of er een houdbaarheidsdatum op vriendschap staat?
 
 
De cast verklapt alle geheimen van achter de schermen in dit interview!
 


RECENSIES:
 
* Holebifilmfestival 2014 publiek geeft de voorstelling een gemiddelde score “Zeer goed”.* Musical Vibes schrijft “Liefheb mij weet de perfecte verhouding te vinden tussen humor en ontroering. Maarten en Immanuel krijgen het publiek het ene moment muisstil en het andere moment uitbundig.” Lees de hele recentie hier of klik op het logo.

Musical Vibes


* Broadway Of Antwerp schrijft “Première ‘Liefheb mij’ … hoe humor en emotie op het toneel hand in hand kunnen gaan.” Lees de hele recentie hier of klik op het logo.

Broadway Of Antwerp


* Zizo Online schrijft “Het stuk is bijzonder interactief. Vrijwel meteen en regelmatig wordt de vierde muur doorbroken. Dat werkt.” Lees de hele recentie hier of klik op het logo.

Zizo Online


 
Deze voorstelling werd gebracht in Antwerpen, Boom en Leuven in 2014.
 


Sponsors